Biztonsági intézkedések

 

Biztonsági intézkedések a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. szolgáltatási területén

 

A koronavírus terjedésével kapcsolatos megelőző intézkedéseinkkel a távhőszolgáltatás zavartalan folytonosságát kívánjuk védelembe helyezni. Munkatársainkkal, munkafolyamatainkkal kapcsolatos belső intézkedéseket léptettünk életbe, szem előtt tartva dolgozóink, felhasználóink és ügyfeleink egészségének megőrzését.
Ennek keretében arról határoztunk, hogy a vírus esetleges terjedésének a személyes ügyfélkapcsolatok minimalizálásával igyekszünk gátat szabni.
Ebben kérjük ügyfeleink, felhasználóink együttműködését!

Ügyfélszolgálati ügyintézések:

Nyilatkozatok kiadása, információkérés, mérőállás bejelentés, igénybejelentés.
E-mailben: ugyfelszolgalat@dhrt.hu
Telefon: Ügyfélszolgálati iroda 52-525-525

Műszaki ügyintézés:

Műszaki átalakításokhoz, csatlakozásokhoz hozzájárulás kérése, közműnyilatkozatok kiadásának, szakfelügyelet biztosításának, műszaki információk és tervvéleményezés kérése (tervek benyújtása csak e-mailben lehetséges)
E-mailben: titkarsag@dhrt.hu
Telefon: Műszaki csoport 52-509-415

Közműegyeztetés:

https://www.e-epites.hu/e-kozmu
Telefon: Műszaki csoport 52-509-415

Szolgáltatás folyamatosságával és minőségével összefüggő bejelentés (0-24):

E-mailben: ugyelet@dhrt.hu
Telefon: Ügyelet 52-460-460

Javasoljuk továbbá, hogy regisztráljanak portálunkra, melynek használatával nyomon követhetik számláikat, e-számlát igényelhetnek, melyet a portálon le is tölthetnek, bankkártyás befizetést kezdeményezhetnek, mérőállást jelenthetnek be a számláinkon jelzett időpontokban. Elérhetősége: https://e-portal.dvinfo.hu/

Arra kérünk azonban mindenkit, hogy a többi ügyfél és ügyintézőink fertőzésveszélyének kiküszöbölése érdekében lázas, beteg állapotban a személyes ügyfélszolgálati iroda helyett telefonon keressék munkatársainkat a +36 52 525 525–ös telefonszámon, vagy küldjék meg leveleiket az alábbi címre: Debreceni Hőszolgáltató Zrt. 4001 Debrecen, Pf: 119. vagy a ugyfelszolgalat@dhrt.hu email címre.

Kérjük, válassza Ön is az egyszerű, kényelmes és gyors online diktálás lehetőségét a pontos elszámolás érdekében portálunkon vagy a honlapunkon: https://dhrt.hu; https://e-portal.dvinfo.hu
A felsorolt ügyintézésekhez szükséges leggyakoribb nyomtatványok letölthetőek: https://dhrt.hu weboldalról.
A felmerülő kérdésekkel kapcsolatban keressen bennünket megadott elérhetőségeinken!
Az ügyintézések díjának rendezése a megkeresést követően átutalással történhet, melyhez a szükséges adatokat válaszunkban megadjuk!

Kérjük és megköszönjük partnereink és ügyfeleink együttműködését és támogatását, valamint megértését az esetleges kényelmetlenségek miatt.

Debrecen, 2020. március 12.

 

Arday Balázs
vezérigazgató