fbpx

Debreceni Hőszolgáltató Zrt

(52) 509-409

 

Vevőszolgálat nyitvatartás

H-Sze: 8-15:30 | Cs: 8-20 | P: 8-12

Hibabejelentő ügyelet

ugyelet@dhrt.hu

Biztonsági intézkedések

 

Biztonsági intézkedések a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. szolgáltatási területén

 

A koronavírus terjedésével kapcsolatos megelőző intézkedéseinkkel a távhőszolgáltatás zavartalan folytonosságát kívánjuk védelembe helyezni. Munkatársainkkal, munkafolyamatainkkal kapcsolatos belső intézkedéseket léptettünk életbe, szem előtt tartva dolgozóink, felhasználóink és ügyfeleink egészségének megőrzését.
Ennek keretében arról határoztunk, hogy a vírus esetleges terjedésének a személyes ügyfélkapcsolatok minimalizálásával igyekszünk gátat szabni.
Ebben kérjük ügyfeleink, felhasználóink együttműködését!

Vevőszolgálati ügyintézések:

Nyilatkozatok kiadása, információkérés, mérőállás bejelentés, igénybejelentés.
E-mailben: vevoszolgalat@dhrt.hu
Telefon: Vevőszolgálati iroda 52-525-525

Műszaki ügyintézés:

Műszaki átalakításokhoz, csatlakozásokhoz hozzájárulás kérése, közműnyilatkozatok kiadásának, szakfelügyelet biztosításának, műszaki információk és tervvéleményezés kérése (tervek benyújtása csak e-mailben lehetséges)
E-mailben: titkarsag@dhrt.hu
Telefon: Műszaki csoport 52-509-415

Közműegyeztetés:

https://www.e-epites.hu/e-kozmu
Telefon: Műszaki csoport 52-509-415

Szolgáltatás folyamatosságával és minőségével összefüggő bejelentés (0-24):

E-mailben: ugyelet@dhrt.hu
Telefon: Ügyelet 52-460-460

Javasoljuk továbbá, hogy regisztráljanak portálunkra, melynek használatával nyomon követhetik számláikat, e-számlát igényelhetnek, melyet a portálon le is tölthetnek, bankkártyás befizetést kezdeményezhetnek, mérőállást jelenthetnek be a számláinkon jelzett időpontokban. Elérhetősége: https://e-portal.dvinfo.hu/

Arra kérünk azonban mindenkit, hogy a többi ügyfél és ügyintézőink fertőzésveszélyének kiküszöbölése érdekében lázas, beteg állapotban a személyes ügyfélszolgálati iroda helyett telefonon keressék munkatársainkat a +36 52 525 525–ös telefonszámon, vagy küldjék meg leveleiket az alábbi címre: Debreceni Hőszolgáltató Zrt. 4001 Debrecen, Pf: 119. vagy a vevoszolgalat@dhrt.hu email címre.

Kérjük, válassza Ön is az egyszerű, kényelmes és gyors online diktálás lehetőségét a pontos elszámolás érdekében portálunkon vagy a honlapunkon: http://www.dhrt.hu; https://e-portal.dvinfo.hu
A felsorolt ügyintézésekhez szükséges leggyakoribb nyomtatványok letölthetőek: http://www.dhrt.hu weboldalról.
A felmerülő kérdésekkel kapcsolatban keressen bennünket megadott elérhetőségeinken!
Az ügyintézések díjának rendezése a megkeresést követően átutalással történhet, melyhez a szükséges adatokat válaszunkban megadjuk!

Kérjük és megköszönjük partnereink és ügyfeleink együttműködését és támogatását, valamint megértését az esetleges kényelmetlenségek miatt.

Debrecen, 2020. március 12.

 

Arday Balázs
vezérigazgató

szerkesztő

About szerkesztő

Debreceni Hőszolgáltató Zrt. | A Debreceni Vagyonkezelő Zrt. tagvállalata