Változás a fűtés és használati melegvíz felhasználói rendszeren történő átalakítás bejelentésében

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy a fűtés és használati melegvíz felhasználói rendszeren történő átalakítás bejelentése 2022. 05. 16-tól VÁLTOZIK!

A tervezett átalakítással kapcsolatos írásos megkeresés külön a fűtés és külön a használati melegvíz felhasználói rendszerre vonatkozó bejelentő nyomtatvány Társaságunkhoz történő benyújtásával lehetséges. A bejelentő nyomtatványok és az ahhoz kapcsolódó tájékoztató és kitöltési útmutatók az alábbi felületen érhetők el:

Felhasználói rendszer átalakítás

A formanyomtatvány kitöltése előtt kérjük a tájékoztató és kitöltési útmutatót figyelmes elolvasását. Kérjük továbbá, hogy az átalakítás műszaki megvalósíthatósága, valamint a nyomtatvány szakszerű kitöltése érdekében fűtési felhasználói rendszeren történő átalakítás esetében központi fűtés szerelő, használati melegvíz felhasználói rendszeren történő átalakítás esetében vízszerelő szakvállalkozó véleményét kérni és javaslatait figyelembe venni!

A felhasználói közösség megbízottjának a nyomtatványban szereplő átalakításról és a felhasználói rendszer üríthetőségéről írásban szükséges nyilatkoznia.

Az átalakítással kapcsolatos bejelentő akkor tekinthető teljeskörűnek, ha a bejelentő nyomtatvány teljesen, a műszaki adatokat magában foglaló melléklettel együtt ki van töltve és a szükséges nyilatkozatok és aláírások, is szerepelnek rajta, vagy a mellékleteken.

Társaságunkhoz a bejelentő nyomtatvány megküldhető, leadható:

  • E-mailbenmuszakiugyek@dhrt.hu,
  • Levélben: 4001 Debrecen, Pf. 119.
  • Személyesen: a Debrecen, Darabos u. 16. sz. alatti Ügyfélszolgálati Irodában:

Nyitva: H-K-Sze: 8-15.30 óráig, Cs: 8-20 óráig P: 8-12 óráig
Ebédidő: 12 – 12.30 óráig

Megértésüket köszönjük.