Biztonsági intézkedések ügyfélszolgálat

 

Tisztelt Felhasználóink, Díjfizetőink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy személyes ügyfélszolgálati irodánk további rendelkezésig zárva tart 2020.03.18-tól!

 

Az új típusú koronavírus terjedésének megakadályozása céljából, az Ön és kollégáink egészségének védelme érdekében válassza az elektronikus ügyintézés formáit!

Elektronikus elérhetőségeink:

– Dönthet a kényelmes, környezetbarát elektronikus számla mellett, regisztráljon a oldalon, ahol figyelemmel kísérheti, kiegyenlítheti számláit. Gyors, biztonságos, gazdaságos, időtakarékos megoldás.

– Telefonon a +36-52-525-525 számon közölheti melegvízóra állását, tájékoztatjuk aktuális számlájáról, hátralékáról, adatmódosításról, korábbi hőfelhasználásairól.

– A www.dhrt.hu honlapunkon informálódhat, illetve tölthet le nyomtatványokat.

– Értelemszerűen, pontosan kitöltött és aláírásokkal ellátott nyomtatványok a ugyfelszolgalat@dhrt.hu email címre elektronikusan is beküldhető.

– A készpénzátutalási megbízás (sárga csekk) postai befizetése helyett javasoljuk, hogy a csekken szereplő összeget számlaszámunkra pénzintézeti átutalással megoldani szíveskedjenek (segítséget a +36-52-525-525 számon kaphatnak).

– Megkeresését, dokumentumait írásban is megküldheti postacímünkre a 4025 Debrecen, Hatvan u. 12-14. sz., vagy személyesen is elhelyezheti küldeményét a Debrecen, Darabos u. 16. sz. alatti ügyfélszolgálati irodánk postaládájába.

Számlái befizetéséhez válassza az online bankkártyás fizetést vagy az átutalást!
Számlaszámunk: 11738008-20226433

 

2020. március 17.

 

Debreceni Hőszolgáltató Zrt.