50 éves a Debreceni Hőszolgáltató Zrt.

Mi a Debreceni Hőszolgáltató Zrt.-nél már 50 éve osztozunk a küldetésen, hogy Debrecent egy környezettudatosabb, zöldebb és komfortosabb otthonná varázsoljuk.

Az otthonunk nagyobb, mint amekkorának gondoljuk. A bolygónk, az országunk, a városunk, a ház ahol lakunk – a hely, ahol biztonságban érezzük magunkat. Az otthonunkban átélt szeretet, gondoskodás, és a jövőbe vetett hitünk tesz minket azokká, akik vagyunk. Mindannyiunkban megvan a lehetőség, hogy megvédjük értékeinket, tovább javítsuk életminőségünket és jobbá tegyük nem csak a saját, de a tágabb világunkat is.

Debrecen lakói mindennap inspirálnak minket, hogy mi is jobb hellyé tegyük a város otthonait. Energiahatékonyságunk további fejlesztéséért, a fenntartható kényelemért és az elégedett fogyasztóinkért nap, mint nap érdemes dolgoznunk. A világ megállíthatatlanul fejlődik, így olyan lehetőségek nyílnak meg előttünk, melyekkel nem csak a lakásainkat, de a városunkat is otthonosabbá alakíthatjuk. Azon dolgozunk, hogy a földgáz alapú távfűtést minél nagyobb arányban váltsuk ki megújuló energián alapuló megoldásokkal, melyekkel hozzájárulunk egy környezettudatosabb, fenntarthatóbb és zöldebb jövőhöz Debrecenben és Bolygónkon.