Kiemelt szolgáltatások

DEBRECEN Időjárás

Vezérigazgatói köszöntő


 

 

Tisztelt Látogató!

Munkatársaim nevében is köszöntöm önt a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. honlapján, ahol naprakész információkhoz juthat a több mint hatvanéves múltra visszatekintő cégünk történetéről, alapelveinkről, tevékenységünkről, terveinkről és aktualitásainkról.

Társaságunk több mint 33 ezer lakossági felhasználó mellett, közel 1,5 ezer egyéb ügyfélnek nyújt biztonságos, kényelmes fűtés-hűtés és melegvízszolgáltatást, amely csak olyan speciális, többféle szaktudást magába foglaló innovatív szolgáltatói tevékenység során valósulhat meg, melyben érvényesülhet munkatársaink szaktudása.

Munkánk során törekszünk arra, hogy vevőink, partnereink és a tulajdonos elvárásainak a lehető leginkább megfelelve végezzük szolgáltatásunkat. Elvárjuk, hogy minden alkalmazottunk személyes tudásának legjavával járuljon hozzá szolgáltatásaink fejlesztéséhez, és partnereink megelégedettségéhez.

Bízom benne, hogy az önök megelégedésére a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. munkatársai a szolgáltatásunk kihívásaihoz, követelményeihez alkalmazkodva viszik tovább az elődök teremtette hagyományokat, vállalati kultúrát, ötvözve azt a jelen tapasztalataival és további értékekkel gyarapítják a felhalmozott több évtizedes szaktudást.

Üdvözlettel:  

Csányi Jenő
vezérigazgató